Vacuümgevormde inlegdelen en schalen

Gepubliceerd door Admin op 24th December, 2019

Naast een aantal van onze kernproducten bieden we ook aanvullende verpakkingsoplossingen die werken in combinatie met onze 100% recyclebare producten zoals Retran® en PET Folding Boxes.

Vacuümgevormde inlegvellen of trays zijn perfect om producten op hun plaats te houden in uw kartonnen dozen en worden meestal gebruikt voor snoepgoed, toiletartikelen, cosmetica, alcohol en geurproducten. 

De inlegvellen werken bijzonder goed voor multi-productverpakkingen, vooral wanneer ze in een bedrukte kartonnen doos met een venster worden geplaatst, of in een PET Folding Box.

De inlegvellen kunnen worden geproduceerd in verschillende materialen die allemaal gerecycled materiaal bevatten en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled. 

Deze zijn verkrijgbaar in heldere of een reeks standaardkleuren, of nog beter kunnen ze worden afgestemd op een specifieke Pantone® -kleur die past bij de richtlijnen van het bedrijfsmerk.

Naast Vacuümgevormde inlegdelen produceren we ook Clam Shells. Deze verpakkingen worden geproduceerd in heldere materialen, waaronder RPET, en zijn ontworpen om te worden opgehangen of op een vrije tribune te worden geplaatst, waardoor de detailhandelaar meerdere displaymogelijkheden heeft voor de afgewerkte verpakkingen in de winkel. 

Clam Shells worden meestal gebruikt om een groot aantal artikelen te verpakken, waaronder accessoires voor mobiele telefoons, kantoorbenodigdheden, huisaroma's en doe-het-zelfproducten.

De grafische vormgeving en het ontwerp van het merk worden over het algemeen gedrukt op een papier- of kaart-inzetstuk dat in de clamshell past, dit kan ook na aankoop worden verwijderd, zodat het ook na gebruik op de juiste manier kan worden gerecycled. 

Zoals bij alle door ons ontworpen en geproduceerde verpakkingen kan Bell Packaging de inserts en clams leveren met het materiaaltype logo in reliëf op het oppervlak, zodat de eindgebruiker weet hoe hij de trays op de juiste manier moet recyclen. 

Onze vacuümgevormde inlegdelen en schalen maken deel uit van het verpakkingsassortiment dat wij aanbieden en dat is ontworpen om aan uw unieke verpakkingsbehoeften te voldoen en u te voorzien van 'groenere' alternatieve verpakkingsopties. 

Als u meer informatie en monsters wilt, bezoek dan onze website www.bellpackaging.com of neem contact op met de Bell Offices op +44 (0)1582 459292.