bell_plastics-8.jpg sp-270-post-245.png sp-270-post-259.png sp-270-post-257.png sp-270-post-263.png sp-270-post-265_1.png end-caps-jetlok-circle.jpg

Eindkappen

Onze eindkappen zijn ontworpen om te werken in combinatie met Retran® en Jetran® en bieden een zeer effectieve methode om de boven- en onderkant van de buizen te sluiten en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

De eindkappen kunnen worden geleverd in biologisch afbreekbare materialen, in overeenstemming met onze voortdurende inspanningen om het milieu te helpen beschermen.


VRAAG VANDAAG
BESCHRIJVING

Ontworpen en ontwikkeld om te werken in combinatie met Retran®, Jetbox® en Jetran® buizen.

Wij bieden een reeks eindkappen aan in regelmatige vormen zoals Rond, Vierkant en Rechthoekig plus meer exotische vormen zoals Zeshoekig, Ovaal en Driehoekig.

Over het algemeen worden de kappen in PP, LDPe en HDPe gegoten en zijn ze verkrijgbaar in een reeks standaardkleuren of kunnen ze Pantone-matched worden om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Alle eindkappen kunnen met behulp van een Eurohaak of Spaghettilus worden opgehangen.

Voortdurende productontwikkeling

Als onderdeel van Bell Packaging's voortdurende inzet voor het milieu en in combinatie met ons nieuwe product Retran® kunnen we biologisch afbreekbare eindkappen aanbieden.

De doppen zullen biologisch afbreekbaar zijn en deel uitmaken van de organische componenten van de bodem binnen een periode van 1-5 jaar, wat gunstig is in vergelijking met een traditionele plastic draagtas die tussen 20-80 jaar in beslag neemt.

Nieuwe natuurlijke materialen voor eindkappen

Bell Packaging ontwikkelt eindkappen van hout die het uiterlijk van de afgewerkte verpakking sterk zullen verbeteren.

Andere productverpakkingsoplossingen

Retran® en Jetran® Verpakkingen

Meer informatie

Jetbox®

Meer informatie

Jetlok® Eindkappen

Meer informatie

Vouwdozen

Meer informatie

Aanvullende producten

Meer informatie