sp-205-post-1092.jpg sp-205-post-210.jpg sp-205-post-212.png sp-205-post-214.png sp-205-post-640.png sp-205-post-1088.jpg

Jetlok® Eindkappen

Ontworpen om te werken in combinatie met onze Retran®, Jetran® of Jetbox® buizen, is het gepatenteerde ontwerp van de Jetlok® eindkap een unieke manier om de boven- en onderkant van de buis te sluiten. De eindkappen kunnen worden gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal, zodat ze in overeenstemming zijn met het milieubeleid van Bell Packaging.

De doppen kunnen handmatig worden gesloten met een handtang of via onze automatische sluitmachine - zie onderstaande videolinks.


VRAAG VANDAAG
BESCHRIJVING / VIDEO

Dankzij dit gepatenteerde ontwerp kan de Jetlok® kap op de Retran®, Jetran® of Jetbox® buizen worden bevestigd zonder dat er nietjes, klinknagels of zelfklevende etiketten nodig zijn.  Het vergrendelmechanisme op de dop geeft totale veiligheid totdat de verpakking wordt geopend. 

De Jetlok® doppen kunnen aan de buis worden bevestigd met een eenvoudige handtang of als alternatief voor volume-gebruikers, zie onze automatische Jetlok® sluitmachine in actie hierboven.

De Jetlok® doppen kunnen herhaaldelijk worden geopend en gesloten, zodat de verpakking meerdere malen kan worden hergebruikt.

De kleuren kunnen worden gekozen uit ons standaard assortiment of Pantone-matched, en er kan een aparte lus worden toegevoegd aan de bovenste dop, zodat de verpakkingen kunnen worden opgehangen in het verkooppunt.

Jetlok® caps worden in het Verenigd Koninkrijk al gebruikt door grote retailers, waaronder John Lewis en Halfords, en zijn te zien in de winkel met producten als cosmetica, huishoudelijke artikelen, autoaccessoires en geschenkartikelen.

Alle Jetlok® producten zijn beschermd door een of meer van de volgende toegekende intellectuele eigendomsrechten:

UK Patent GB 2355000 en Europese Gemeenschap Geregistreerde modellen 001082739-001, 002, 003, 004 en 005.

JETLOK® EINDKAPPEN kan handmatig of met behulp van automatisch sluitende machines worden gemonteerd.Andere productverpakkingsoplossingen

Retran® en Jetran® Verpakkingen

Meer informatie

Jetbox®

Meer informatie

Eindkappen

Meer informatie

Vouwdozen

Meer informatie

Aanvullende producten

Meer informatie