Uw producten zijn mooi en verdienen het om gezien te worden...waarom zou u ze in kartonnen dozen verbergen als u ze met een transparante verpakking kunt laten zien!

Ons assortiment transparante verpakkingen omvat vele stijlen, van het uitgebreide assortiment van 300 standaardformaten en -vormen van Jetran® Packaging tot en met vouwdozen die exclusief voor uw product zijn ontworpen en op maat worden gemaakt. In combinatie met deze producten kunt u gebruik maken van inlegvellen om het product in de verpakking te ondersteunen - Wij kunnen deze maken met behulp van verschillende methoden zoals stansen en vacuümvormen om de verpakking compleet te maken.

Alle kwaliteitsverpakkingen die we maken, zorgen ervoor dat uw product in uitstekende staat op het verkooppunt komt en dat het er beter uitziet in het schap - We kunnen ook decoreren met bedrukking en folie om die exclusieve uitstraling te krijgen die u nodig heeft.

Alle verpakkingen die wij produceren worden vlak bij u geleverd voor een eenvoudige montage waardoor u minder opslagruimte nodig hebt en kunnen worden geproduceerd in materialen zoals PVC, PP en ook PET, wat vriendelijker is voor het milieu en meer aanvaardbaar is voor milieubewuste markten.

Onze in-house verpakkingsontwerpservice kan monsters voor u produceren om te evalueren, dus wanneer u overweegt een nieuw product of een heel assortiment te introduceren, praat dan met Bell Packaging en u zult duidelijk de voordelen zien van het gebruik van transparante verpakkingen.

Retran® en Jetran® Verpakkingen

More Information

Eindkappen

More Information

Jetlok® Eindkappen

More Information

Vouwdozen

More Information

Aanvullende producten

More Information